Duurzaam

Kies voor een duurzame toekomst

Met je eigen zonnepanelen gebruik je de gratis kracht van de zon om zelf groene energie op te wekken. Haal voortaan je stroom uit een duurzame energiebron en draag zo jouw aandeel bij voor een beter klimaat. Met ruim 1.100 zonuren per jaar in Heerhugowaard en omgeving grijpen steeds meer buurtgenoten van jou de kans om zonne-energie in te zetten voor een duurzame toekomst.

Bespaar op je energierekening

Gemiddeld €820 terug verdienen!

Er zitten heel wat voordelen aan je eigen stroom opwekken met zonnepanelen. Het is een mooie, duurzame investering, waarmee je groene stroom kunt integreren in je woning. Je draagt bij aan een beter milieu, terwijl je ook nog eens geld bespaart op je energierekening. Het is een investering die zichzelf terugverdient en je huis in waarde doet stijgen. Niet voor niets beloont de overheid klanten met 21% korting via de btw teruggave die je na je investering terug kunt ontvangen.

Garantie

Zonnepanelen Heerhugowaard staat voor goede kwaliteit en levert alleen het beste maatwerk bij je af waarmee je kunt bouwen aan een duurzame toekomst. Afhankelijk van de fabrikant van de zonnepanelen ontvangt u minimaal 10 jaar garantie. Mocht er in tussentijd toch wat zijn, dan kun je altijd contact opnemen met Zonnepanelen Heerhugowaard.